Lej Forsamlingshuset

Lej forsamlingshuset

Vindinge Forsamlingshus danner rammen om et væld af forskellige arrangementer – fra bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage til gravøl og modeopvisninger. Forsamlingshuset fungerer også som valgsted.

Forsamlingshuset indeholder en stor sal med scene og en lille sal. Derudover er der entré med garderobe og velfungerende køkkenfaciliteter med ovne, kaffemaskine og opvaskemaskine. Der er toiletter i tilknytning til både den store og lille sal, og der er pusleplads i entréen.

Den store sal er et stort, rektangulært rum på 8,5 x 14 meter, altså i alt 119 kvadratmeter uden scene. Den lille sal er et vinkelrum på omkring 52 kvadratmeter.

I den store sal kan I være op til 90 personer, mens I kan være op til 30 personer i den lille sal med vinduer ud mod Bøjdenvej. Forsamlingshuset råder over lange borde. Hvis du ønsker runde borde, er du velkommen til selv at leje dem og bruge dem i huset.

Vindinge Forsamlingshus har en stor samling service i Bing og Grøndahls klassiske Blå Tone-stel, flere af delene med forsamlingshusets svungne logo.

Hvis du har spørgsmål om Vindinge Forsamlingshus, er du meget velkommen til at kontakte Marion på telefon 25 53 24 56

Priser

Hele huset (store og lille sal): 2000 kroner

Store sal: 1500 kroner

Store sal til møde eller begravelse: 900 kroner

Lille sal: 1000 kroner

Lille sal til møde eller begravelse: 700 kroner

Rengøring er inkluderet i prisen.

Hvis du er medlem af Vindinge Forsamlingshus, får du medlemsrabat, og 100 kroner pr. sal fratrækkes lejebeløbet.

OBS: Forsamlingshuset lukkes for udlejninger fra 29. dec.  til og med d. 25. jan. da vi skal have nyt gulv i lille sal og have malet store sal, lille sal og indgang. Måske mere, hvis vi kan nå det. 

 

 

Til toppen af siden