Lej forsamlingshuset

Vindinge Forsamlingshus danner rammen om et væld af forskellige arrangementer – fra bryllupper, konfirmationer og runde fødselsdage til gravøl og modeopvisninger. Forsamlingshuset fungerer også som valgsted.

Forsamlingshuset indeholder en stor sal med scene og en lille sal. Derudover er der entré med garderobe og velfungerende køkkenfaciliteter med ovne, kaffemaskine og opvaskemaskine. Der er toiletter i tilknytning til både den store og lille sal, og der er pusleplads i entréen.

Den store sal er et stort, rektangulært rum på 8,5 x 14 meter, altså i alt 119 kvadratmeter uden scene. Den lille sal er et vinkelrum på omkring 52 kvadratmeter.

I den store sal kan I være op til 90 personer, mens I kan være op til 30 personer i den lille sal med vinduer ud mod Bøjdenvej. Forsamlingshuset råder over lange borde. Hvis du ønsker runde borde, er du velkommen til selv at leje dem og bruge dem i huset.

Vindinge Forsamlingshus har en stor samling service i Bing og Grøndahls klassiske Blå Tone-stel, flere af delene med forsamlingshusets svungne logo, som du kan se på tallerkenen nederst til højre.

Se, hvad det koster at leje forsamlingshuset 

Hvis du har spørgsmål om Vindinge Forsamlingshus, er du meget velkommen til at kontakte os.

Fest i forsamlingshuset